Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Πρόσωπα


Αλίκη ΑΡΝΑΟΥΤΗ Εικαστικός

Βιογραφικό:

 

Η Αλίκη Αρναούτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και κάτοχος Master of Arts στη Σκηνογραφία- Ενδυματολογία (Royal Central School of Speech and Drama, Univeristy of London). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σκηνογραφίας και ενδυματολογίας με την Λ.Χρυσικοπούλου και ζωγραφικής με τον π. Στ. Σκλήρη.

Εργάζεται σαν visual artist (video art, video installation, augmented reality installation) και σαν ανεξάρτητος φωτογράφος και video maker στην Ελλάδα και στην Ελβετία. Έχει σχεδιάσει σκηνικά και κοστούμια για παραστάσεις θεάτρου και χοροθεάτρου στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε ερασιτεχνικές ομάδες, ενώ στο παρελθόν δίδασκε το μάθημα της Σκηνογραφίας – Ενδυματολογίας και Κατασκευή Μάσκας στην αναγνωρισμένη δραματική σχολή Αθηναϊκή Σκηνή και το μάθημα της θεατρικής αγωγής στην πρωτοβάθμια δημόσια εκπαίδευση.

Το 2016-2017 παρουσιάστηκαν video art installation και augmented reality installation έργα της στα πλαίσια των Διεθνών Φεστιβάλ Multimation Athens Animfest 2017, ''Αισχύλεια'' Δήμου Ελευσίνας 2016, στην έκθεση ''Mediterranean Bodies'' 2016, κ.ά.

Εικαστικά έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα, Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία και Γερμανία.


Συμμετοχές:

← Επιστροφή