Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Πρόσωπα


Σοφία Κονδυλιά Αρχιτέκτων, Χορογράφος, Χορεύτρια

Βιογραφικό:

 

Η Σοφία Κονδυλιά είναι χορεύτρια, χορογράφος και αρχιτέκτων μηχανικός, ιδρυτικό μέλος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Trial + Error" (2017) με έδρα την Αθήνα.

Μετά τις σπουδές της στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ραλλού Μάνου» (2014) και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ (2012) ασχολήθηκε με την καλλιτεχνική έρευνα, εστιάζοντας στη δραματουργία του χώρου μέσα στην performance και στη σύμπραξη των τεχνών και των επιστημών.

Από το 2015 έως το 2018 διεξήγαγε το ερευνητικό πρόγραμμα «Αρχιτεκτονική + Χορός», δημιουργώντας και παρουσιάζοντας παραστάσεις, εργαστήρια και διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή θέατρα και φεστιβάλ.

Επίσης, τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν το συνδυασμό παιδαγωγικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας πραγματοποιώντας παραστάσεις και εργαστήρια με μεικτές ομάδες παιδιών και ενηλίκων.

Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ArtEZ Master of Theater Practices, Άρνεμ, Ολλανδία, που εστιάζει στη σχέση γεωμετρίας και συναισθημάτων μέσα από το εν εξελίξει ερευνητικό της project “The Square”.


Συμμετοχές:

← Επιστροφή